Cousins slutter sig til Bucks
29 Nov

Cousins slutter sig til Bucks

Den 31-årige Cousins ​​skrev under på en etårig ikke-garanteret kontrakt med Bucks og vendte endelig tilbage for at spille i NBA. Cousins ​​​​er nu officielt medlem af Bucks og ejer Milwaukee Bucks trøje. Cousins ​​​​spillede 25 kampe med Rockets i sidste sæson og 16 kampe med Clippers. Han blev anerkendt for sin gode præstation i slutspillet. Bucks inkluderede ham endelig, hvilket også vil styrke Bucks. Holdets indeforsvar.

Læs mere

Den 36-årige James er ikke gammel, han kan kaldes den første mand i NBA
26 Nov

Den 36-årige James er ikke gammel, han kan kaldes den første mand i NBA

Lakers vandt endelig Pacers. Da Davis var på rotation på grund af en skade, spillede James i den velkendte Los Angeles Lakers trøje. Hans comeback gjorde det muligt for Lakers at vinde den endelige sejr efter fire kvarter af kampen. Lakers slog Pacers snævert med 8 point. Og James blev den største spiller i spillet med 39 point denne sæsons højeste score, hvilket simpelthen er den første person i NBA.

Læs mere

24 Nov

Rockets' nye stjerne vender tilbage og hjælper holdet med at afslutte en taberrække på 15 kampe

Med den voldsomme fortsættelse af den regulære sæson indvarslede næstsidste Rockets endelig gode nyheder. Den stigende stjerne Kevin Porter, der gik glip af 3 kampe på grund af en skade, vendte endelig tilbage til holdet iført sin Houston Rockets trøje. Denne sæsons præstation har ikke været særlig fremragende, men hans optræden har også genskabt muligheden for, at Rockets kan blive besejret igen.

Læs mere

22 Nov

NBA's første sejrsrække på 12 kampe er født

Siden den ordinære sæson er der folk, der er glade og bekymrede. Det seneste hotte hold, Suns, har opnået rekord 12 sejre i træk efter at have spillet mod Nuggets. Det er også det første hold i denne sæson, der har et sådant resultat. Solens styrke er ustoppelig. I dette spil scorede Suns 48 point i første kvartal med voldsom ildkraft. Hver spiller, der bærer Phoenix Suns trøje, har et super højt bidrag, 33 assists, og den samlede styrkelse gjorde det muligt for Suns at slå Nuggets perfekt.

Læs mere

19 Nov

Trail Blazers opnår grønt lys, og Suns har vundet ti sejre i træk

Lige meget hvad spillet er, kan du altid se hvert hold gå ind i kampen i fuld gang, men der er altid folk, der græder, og der er altid folk, der griner, for styrkeforskellen sætter også dit hold direkte på ranglisten, og det har vundet ti sejre i træk. The Suns er altid spændende, og de lidt underlegne Trail Blazers indvarslede også to på hinanden følgende sejre.

Læs mere

17 Nov

Curry og Durant mødes igen på toppen

I det seneste udvalg af det bedste fra øst og vest dominerer Durant østen, mens Curry fører vesten. På scoringslisten tog Durant førstepladsen efterfulgt af Curry. Durant, som har scoret 30+ i 7 kampe, er uden sidestykke. De er kendt som de bedste spillere i ligaen indtil videre. Og disse to spillere vil møde udfordringer ansigt til ansigt med deres holds NBA Trøjer i morgen.

Læs mere

15 Nov

NBA76 Superstar-Paul Pierce

Paul Pierce fungerede som en lille angriber. I 1998 blev han udvalgt af Celtics med det 10. samlede valg i første runde og kom ind i NBA. For noget tid siden blev han valgt ind i Naismith Hall of Fame. Som en generation af soulfigurer i Celtics er Pierces valg velfortjent.

Læs mere

12 Nov

Payton får endelig fodfæste i Warriors

Paytons fulde navn er Gary Payton II, en andengenerations boldspiller. Han har en berømt far, der er blevet udvalgt til NBA Hall of Fame. Fans kan lide at kalde ham Handsker. Sammenlignet med sin fars ry i NBA er Payton meget værre. Den 29-årige Payton havde dog ikke regnet med, at han i dag endelig vil få fodfæste i Warriors med egen styrke.

Læs mere

10 Nov

Er Anthony endnu et tre-pointer geni?

I kampen mod Hornets havde Lakers det også svært. Fra den store føring i begyndelsen til lempelsen af ​​årvågenheden blev spillet brat trukket ind i overtiden. Lakers så ikke ud til at tage kampen seriøst i denne sæson. Nyt Spillernes manglende evne til at tilpasse sig har efterladt Lakers i bunden af ​​resten af ​​holdet. Anthony blev dog en lysstråle for Lakers.

Læs mere

09 Nov

Rockets kæmper stadig, og Warriors forventes at fortsætte med at klatre

Det sidste øjeblik af den sidste kamp kollapsede pludselig, Rockets tabte desværre til Nuggets, og de har ikke været i stand til at afslutte tabsrækken. I dag vil Rockets udfordre Warriors på udebane. Den tidligere kamp mellem de to sider har mistet en masse højdepunkter. Før kampen stødte Rockets også på dårlige nyheder. Holdveteranen Gordon var fraværende fra kampen på grund af en skade, hvilket også gjorde, at holdets styrke igen blev påvirket. Tab, og hvornår han kan tage NBA Trøjer på igen vides ikke, det er virkelig værre.

Læs mere

Viser 1 til 10 af 245 (25 Sider)
Trøjer med varmt salg