Warriors står over for en hidtil uset krise
25 Nov

Warriors står over for en hidtil uset krise

Næsten en fjerdedel af den ordinære NBA-sæson er blevet spillet, og Warriors ser ud til, at intet har ændret sig, og alt ser ud til at have ændret sig. Holdets bænkopstilling er blevet rookies, begrænset af Currys skyhøje kontrakt, de opfølgende fornyelsesproblemer af Thompson og Dreaming Green, samt de nuværende kontraktfornyelsesproblemer for Poole og Wiggins, Warriors-ledelsen måtte opgive disse vigtigste rotationsspillere, der har fulgt holdet for at vinde mesterskabet, men disse operationer har reduceret dybden af ​​Warriors' lineup og i høj grad svækket holdets konkurrenceevne.

Denne sæson er Warriors præstation simpelthen forfærdelig. Holdet mangler en passioneret atmosfære. Chasing Dream Green ser ud til at være faldet meget til ro, men en sådan ro kan siges at være farlig for Warriors. Måske er konflikten mellem ham og Poole der stadig. Han meddelte, at han ville forlade holdet på ubestemt tid. Uden den drømmejagende Green iført en Golden State Warriors trøje, er Warriors' regression virkelig synlig med det blotte øje. Curry alene kan ikke føre Warriors for langt.

På nuværende tidspunkt vil problemer som det dårlige forsvar af holdets bænkeopstilling, lav offensiv effektivitet, dårlig organisation og forbindelse, mange fejl og endda dårlig professionel indstilling, kombineret med holdets manglende passion på banen, blive anstødssten for holdet. Krigere på vej til mesterskabet. Det er et problem, som teamet skal løse. Ellers, for ikke at nævne, at det er svært at vinde mesterskabet i år, kan Warriors blot blive andenpladsen i mesterskabet i de næste par år. Hvis du lever op til denne hellige NBA Trøjer, har du virkelig svigtet alles forventninger.

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg