Vinderne af serien i dag, Bucks og Lakers
29 May

Vinderne af serien i dag, Bucks og Lakers

Med den intense fremgang i slutspillet er spillet blevet mere og mere interessant. Dagens bukke er stadig fulde af ildkraft, endnu en gang besejrer Heat, besejrer Heat 113-84, 3-0 fortsætter med at føre. Lakers på den anden side var også ekstremt hårde. I kampen mod Suns havde de slet ingen byrder. De besejrede Suns med en score på 109-95 og udvidede serien til 2-1.

Today's Heat har gjort et stort stykke arbejde defensivt, og den der forsvares er Giannis iført Milwaukee Bucks trøje i dag. Når Giannis ønsker at starte en lovovertrædelse, vil Heat's spillere altid finde muligheder for at blande sig, hvilket giver Giannis ikke mulighed for at spille mere i sin position. Heldigvis ændrede den kloge Giannis sin strategi i tide. Han var mere en dækning for sine holdkammerater, hvilket gav ham mere offensive og scoringsmuligheder til sine holdkammerater. Og han er også dominerende i den defensive ende. Selvom han ikke blokerede dataene i dag, er hans faktiske beskyttelseseffekt meget god. Han har gentagne gange tvunget Heat til at skifte til mellemafstand, når gennembruddet er halvvejs igennem. Spring skud, dette er en vigtig grund til, at Heat's offensive effektivitet er så forfærdelig i dag. Til sidst førte den almægtige Giannis holdet til sejr. På samme måde fortsætter Lakers med at varme op, hvilket gør dagens spil endnu mere interessant. James og Davis indvarslede Lakers-karrieren i Staples Center i slutspillet, Ssangyongs stiltiende samarbejde på banen, især Davis's tilstand er særlig god, bidrog det bedste i spillet for at hjælpe Lakers med at slå Suns. James 'bidrag er lige så vigtigt, især i anden halvdel, han var allerede ustoppelig. En række skøre offensiver udvidede gradvist holdets score, og den vanskelige layup tilskyndte jubel fra publikum. Selvom James ikke længere er ung, er han ligesom den samme i NBA Trøjer. Ingen kan modstå et dyr.

Det kan ses, at dagens vindere ikke udøvede deres fulde styrke. Det kan ses, at deres styrke ikke bør undervurderes. Jo senere spillscenen bliver mere spændende, og opgøret mellem de stærke og de stærke er mere spændende. Imidlertid var for mange hovedspillere ude af stand til at spille på grund af skader. Ligesom Paul manglede Suns Pauls styrke, og holdets styrke er faldet over hele linjen. Måske bliver det en anden scene, når disse dejlige stærke spillere er på banen.

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg