Vil flere spillere belaste spillet for at vende om
01 Jun

Vil flere spillere belaste spillet for at vende om

Den første runde af NBA-slutspillet fortsatte. Atlanta Hawks stod over for New York Knicks hjemme og åbnede scoren i tredje kvartal. Til sidst slog de Knicks 113-96 og tog en 3-1 føring for at få matchpointet. Phoenix Suns udfordrede Los Angeles Lakers i en udekamp. The Suns udvidede deres resultater 27-15 i tredje kvartal og til sidst besejrede Lakers 100-92 med en samlet score på 2-2. I den første runde af G4 slog Nets Celtics 141-126.

Spillet mellem Eagles og Knicks kan siges at være jævnt opdelt fra starten. Du jagede mig og holdt resultatet meget tæt. Indtil tredje kvartal begyndte Trey Young at udøve magt, stoppede Knicks direkte og holdt det endelig. Med en tocifret fordel indtil slutningen af spillet. Hawks overhalede Knicks for at omskrive seriens samlede score til 3-1! Næste kamp spilles på Knicks 'hjemmebane den 3. juni. Hvis Eagles vinder igen, går de videre til semifinalen i Østkonferencen. The Suns spillede mod Lakers. Paul, der blev såret, samarbejdede meget godt med sine holdkammerater med sin vilje. Lakers Davis blev skadet i spillet, og James, som havde på sig Los Angeles Lakers trøje, påtog sig større ansvar, men til sidst var modstanderens artilleriangreb stadig ikke nok, og de to sider kæmpede 2-2, hvilket også gjorde morgendagens kamp endnu mere spændende. Dagens net er virkelig for stærke. Durant, som havde en Brooklyn Nets trøje, spillede bolden så hensynsløst for at gøre folk bange. De tre konger af netene samlet sig for at dræbe alle modstandere, singler og ængstelige. Standsende, tør tegning, fancy hoppeskud overbeviste netene i fremragende stand i dag Celtics om, at de tabte flere spil i træk.

Selvom spillet var så godt, var det en skam, at flere af de vigtigste spillere ikke kunne spille. Ligesom Doncic havde en nakkestamme før, selvom skaden er forbedret i dag, er det stadig usikkert, om Doncic kan spille det femte spil i serien. Embiid forlod tidligt på grund af et ømt højre knæ, og hans tilbagevenden vil afhænge af hans skade. Wizards 'Bertans havde den bedste præstation i denne serie i dette spil, men desværre forlod han tidligt på grund af en anstrengt højre kalv. Kan disse hovedspillere, der kan holde spillet op, fortsætte med at deltage i receptionen i NBA Trøjer? Det næste spil er endnu ikke kendt, så vil det næste spil være anderledes på grund af deres fravær.

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg