Ved at tabe fire kampe i træk vakte forsvaret offentlig forargelse
11 Oct

Ved at tabe fire kampe i træk vakte forsvaret offentlig forargelse

I de på hinanden følgende forsæsonkampe konkurrerede holdene hårdt, men Lakers er ikke kommet ind i spiltilstanden i lang tid og har endda tabt fire kampe i træk. Nyligt rekrutterede spiller Westbrook tog endelig Los Angeles Lakers trøje på i denne sæson, men han kæmpede på skydelinjen, da han var uvant. Mange fejl gjorde Lakers hjælpeløs.

Dette er trods alt et førsæson -spil. Når Lakes ser James tale og grine uden for scenen med de nye spillere, kan Lakers stadig have en måde, men holdet har for lidt tid til at løbe ind. Fokus er stadig på Westbrook. Faktisk er den defensive præstation over standarden, men der er problemer med lovovertrædelsen. Han har ingen skydeevne, bryder truslen om tilbagegang, passerer tilfældigt og spiller ikke uden bolden. Men måske er det forsæsonen, han har endnu ikke udøvet sin styrke. Men de andre spillere på holdet er mere realistiske og foretager justeringer baseret på spillet senere.

LeBron James og Davis fra Lakers vil gå af banen og kæmpe med Westbrook. Det er første gang, de har uniformeret klædt på til at repræsentere Lakers -NBA Trøjer til deres debut. Westbrook bør tage lidt tid at justere og lad ikke omsætningen være højere end scoringen. Selvfølgelig ser frem til hvordan deres samarbejde bliver. James fik spillerne til at se alles sædvanlige indsats og se frem til deres første sejr i forsæsonen.

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg