To hold uden et mesterskab går videre til NBA-semifinalerne
21 May

To hold uden et mesterskab går videre til NBA-semifinalerne

Succesen for Minnesota Timberwolves er uadskillelig fra Anthony Edwards vidunderlige præstation, især hans præcise tre-point mål, som er en vidunderlig demonstration af styrke. Minnesota Timberwolves besejrede Denver Nuggets i kamp 7 og avancerede til Western Conference Finals for anden gang i holdets historie. Efter tyve år gik Minnesota Timberwolves endelig videre til semifinalen igen, og alle fans holdt deres NBA Trøjer højt og jublede.

For et almindeligt hold er det så stolt at gå videre til finalen i Western Conference. Så denne gang kan Minnesota Timberwolves stå på det sidste mesterskabspodie, ligesom Denver Nuggets gjorde i sidste sæson. Blandt de fire hold, der gik videre til semifinalen denne gang, har to hold aldrig vundet mesterskabet i historien. Det er Indiana Pacers og Minnesota Timberwolves. Minnesota Timberwolves var i stand til at besejre sidste sæsons mesterskabsvinder Denver Nuggets, og fans har sat store forhåbninger til dem for at vinde mesterskabet.

På nuværende tidspunkt har mange loyale fans købt Minnesota Timberwolves trøje på forhånd, og de planlægger at deltage i kampen i Western Conference-finalerne. Anthony Edwards' vidunderlige præstation lignede meget, hvordan Jordan spillede dengang, og det fik også flere gamle fans til at ville se styrken af de yngre spillere personligt. Dallas Mavericks har Luka Dončićs og Kyrie Irvings styrke, og Western Conference-finalerne er bestemt til at blive hård konkurrence.

Trøjer med varmt salg