Simmons vender tilbage til Philadelphia
24 Nov

Simmons vender tilbage til Philadelphia

Nets tabte til 76ers 106 mod 115 på udebane. Simmons, der engang spillede for 76ers, vendte tilbage til Philadelphia og blev udråbt af fansene. Og Simmons reagerede også voldsomt på forskellige måder, herunder efter at have lavet to straffekast, lavede Simmons den klassiske handling, hvor Jordan spredte sine hænder dengang. I det sidste kvarter scorede han ikke et point, men hans samlede præstation kan stadig ses i hans intentioner.

Simmons plejede at være en af ​​kernespillerne i 76ers, men hans dårlige præstation i slutspillet i sæsonen 2020-2021 gjorde Simmons til målet for kritik fra Philadelphia-fans. Sammen med de kontroversielle bemærkninger fra cheftræner Rivers efter den sæson havde Simmons og 76'erne en stor splid. I sæsonen 2021-2022 led Simmons først af rygskader og formåede derefter ikke at opfylde spillets krav på et mentalt plan. Kort sagt repræsenterede han bare ikke 76'erne. I midten af ​​sæsonen gennemførte 76ers og Nets en stor succes med Simmons og Harden som hoveddelen af ​​transaktionen. Simmons gik fra Philadelphia til Brooklyn, men han spillede ikke i sidste sæson. Det var først i denne sæson, at Simmons endelig tog Brooklyn Nets trøje på og begyndte at spille.

Måske genkender fansene stadig ikke Simmons, men da han tager denne NBA Trøjer på, vil han begynde at tage spillet seriøst. Nets anerkender hans præstation. Nu er han i en god tilstand, og han spillede aggression. Det konkurrenceprægede spil fik folk til at se hans ambitioner, idet han forsøgte at spille sin rolle i både angreb og forsvar. Han forstår, at der stadig er fans, der ikke fuldt ud kan acceptere hans ankomst, men han tror på, at han vil bruge sin næste præstation til at få et solidt fodfæste på holdet.

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg