Selvom jeg tabte, tjente jeg meget
27 Jun

Selvom jeg tabte, tjente jeg meget

Som de fleste forudså, i det andet spil i NBA-slutspillet i Eastern Conference Finals, spillede Bucks hjemme ekstremt godt. De vandt 125-91 mod Hawks, der var helt ude af form og bandt serien til et 1-1 niveau. I denne sæsons slutspil har Hawks tabt det andet spil i tre serier i træk, men de er ikke helt urentable. De har opnået hjemmebane fordel og akkumuleret erfaring med at bekæmpe bukke. Trey Young har også etableret Fået en vis grad af tillid.

I dette spil tog Bucks kun halvdelen af ​​tiden til at spille Hawks. Hawks 'soldater spillede unormalt, og Trey Young, som havde på sig Atlanta Hawks trøje, mistede fuldstændigt sit touch under Holiday's strenge forsvar, og Bucks er meget mere forberedte, Capella er begrænset inde i forsvaret, og Hawks' livline er helt klemt af deres modstandere. Trey Young spillede også kun tyve minutter inden han forlod spillet. Hawks er i en tilstand af selvopgivelse.

Men den unge Trey Young er meget ansvarlig og siger, at han vil være ansvarlig for tabet, og viste også, at han er klar til det næste spil og måske har en chance for at komme tilbage. Under alle omstændigheder viste Bucks denne sæson et meget højt niveau og viste, at de kan have et mesterskabstemperament, især når Giannis iført Milwaukee Bucks trøje spillede på banen, de fleste af dem viste stjernekvaliteter. Denne sæson tillod ham at samle mere erfaring, og jeg tror, ​​han kan gå længere og længere.

På den anden side af Western Conference Finals spiller Clippers igen mod Suns, og det bliver sværere for de skadede Clippers at vinde Suns. I sidste ende, hvilke to hold deltager i finalen? Hvilket hold bliver den ultimative vinder?

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg