Phoenix Suns og Los Angeles Lakers blev begge elimineret i første runde af slutspillet
30 Apr

Phoenix Suns og Los Angeles Lakers blev begge elimineret i første runde af slutspillet

Med både Kevin Durant og LeBron James ude af stand til at fortsætte med at deltage i slutspillet, syntes folk pludselig at føle en ny æra af styrke. I denne sæson har gruppen af spillere over 35 år gradvist mistet deres dominans på banen. Phoenix Suns blev elimineret direkte fra turneringen efter at have tabt til Minnesota Timberwolves 0-4. Phoenix Suns havde ingen chance for et comeback, og Kevin Durant tabte fuldstændig. Når jeg ser tilbage på Kevin Durants kampgejst, da han første gang tog en Phoenix Suns trøje på for mere end et år siden, ser jeg nu kun et træt blik på ham.

I den 21. sæson af sin karriere blev LeBron James elimineret i første runde af slutspillet. Destiny gav Los Angeles Lakers en ny chance for revanche, men de tabte stadig til Denver Nuggets. LeBron James tog en Los Angeles Lakers trøje på trods sin skade i håb om at vende situationen, men desværre kunne han ikke ændre slutningen. Efter spillet mislykkedes, forlod LeBron James kampen i fortvivlelse med det samme. Hans holdkammerater skuffede ham virkelig.

LeBron James forsøgte sit bedste for at vinde kampen, og Anthony Davis var også skadet og uvillig til at trække sig fra kampen. Desværre, i sidste ende, kunne de to af dem ikke ændre slutningen på nederlaget. I de seneste to sæsoner har Denver Nuggets været virkelig stærke. Det er virkelig svært for Los Angeles Lakers at besejre sådan en modstander. Efter både Phoenix Suns og Los Angeles Lakers er elimineret, skal Denver Nuggets og Minnesota Timberwolves, to af de stærkeste hold i Western Conference, møde op.

Trøjer med varmt salg