Payton Jr. hjælper Curry med at slå Nuggets
29 Apr

Payton Jr. hjælper Curry med at slå Nuggets

Efter de første fire kampe mod Nuggets tog Warriors en 3-1 føring, og de to hold vendte tilbage til Golden State i den femte kamp. Hvis modstanderen vinder endnu et spil, vil det uundgåeligt påvirke Warriors' hold. Mentalitet, så total sejr er blevet deres eneste mål i denne kamp, ​​men Nuggets, der stolede på præstationerne fra Jokic og Cousins, skabte en masse problemer for Warriors. Heldigvis bar Little Payton en Golden State Warriors trøje, spillede en ekstraordinær præstation i dette spil og blev Currys mest effektive hjælper, og hjalp endelig Warriors med at besejre Nuggets 102-98 og gå videre til Western Conference semifinalerne med en stor score på 4-1!

Warriors' defensive præstationer i det indre er ikke dårlige, men Warriors, der vendte hjem i denne kamp, ​​fornyede Kerr pludselig, vendte Curry tilbage til startopstillingen og efterlod hovedcentret Looney på bænken. Green var meget svær at forsvare Jokic alene, hvilket også er grunden til, at Warriors blev sprængt i luften af ​​modstandere i det indre. Curry spillede dog meget stabilt, og under vagtsomt øje fra sin far, den legendariske NBA-stjerne Glove Payton, fortolker Little Payton, hvad det vil sige at være en tiger uden hund, og scorede 15 point næst efter Curry, hvilket også er holdets evne til at Nøglen til at vinde.

Cousins, der blev betragtet som ligaens første center i sin bedste alder, sluttede sig også kortvarigt til Warriors for hans mesterskabsdrøm, men han fik ikke sit ønske. Nu er Cousins ​​blevet medlem af Nuggets, og denne kampagne er igen medlem af Nuggets. Mødet med sine tidligere holdkammerater er blevet en modstander på banen. Fætter, som kæmpede mod den gamle mester, var i en modig tilstand i denne kamp. Da Jokic var plaget af fejl, bar han holdets offensive banner. Jokic, der bar Denver Nuggets trøje, var selvfølgelig stadig den bedste spiller for Nuggets i dette spil. Selvom han også begik fejl under truslen fra Warriors, tillod hans samarbejde med Cousins ​​dem stadig at konkurrere med hinanden. Warriors kæmpede til sidste øjeblik.

Efter at have vundet denne kamp gik Warriors først ind i Western Conference semifinalerne, og deres modstander vil være vinderen mellem Grizzlies og Timberwolves. For Warriors er det, de mest håber at se nu, at bjørne-ulvekampen kan udkæmpes indtil den syvende uafgjort, og så drage fordel af fiskeren!

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg