Paul får 6 fejl, Mavericks slog Suns
09 May

Paul får 6 fejl, Mavericks slog Suns

Efter at Mavericks vandt Brunson i første runde af slutspillet, var de ikke optimistiske. De kom sig gradvist over deres præstationer, og da Doncic bar Dallas Mavericks trøje igen, gik holdet let videre til Western Conference-semifinalerne. I lyset af udfordringen fra Suns var Mavericks bagud 0-2 og stolede på den overordnede fremragende præstation for at genvinde et point. Og denne omkamp, ​​blot på grund af dommerens relevans, gjorde det muligt for Mavericks at besejre Suns 111-101, hvilket gjorde serien uafgjort på 2-2!

The Suns kan spille en meget dominerende samlet præstation i denne sæson. Paul, Booker og Ayton kan siges at have bidraget meget. Deres præstationer påvirker direkte kvaliteten af ​​holdets spil. I serien, fordi Paul kom i dårlige problemer, måtte Booker bære holdets offensive banner alene. For at begrænse Bookers præstation gennem hele kampen forsøgte Mavericks også deres bedste i den defensive ende, men Booker, som tog Phoenix Suns trøje på, kunne ikke besejres tilfældigt. Han brugte sin stabile skudpræstation til at give modstanderen et kontraangreb. Scorede 35 point, 4 rebounds og 7 assists i personlige data. Det er ærgerligt, at Ayton og andre holdkammerater ikke spillede godt, og Booker blev efterladt alene, men han kunne stadig ikke undslippe den varme berøring fra Lone Ranger og vandt til sidst kampen.

Doncic er nu kernen i Mavericks. Hvorvidt han kan spille en god præstation afgør direkte holdets vinderudsigter. Suns' offensiv mod Doncic i den defensive ende gav også Doncics holdkammerater muligheder. En tre-pointer, lad Suns vinde håb forgæves.

Faktisk var Mavericks i stand til at vinde denne kamp, ​​og på grund af dommerens uvildige favorisering, dømte dommeren Paul til seks fejl og havde intet andet valg end at trække sig. Selvom Suns led en to-kamps tabsrække på udebane, har de stadig initiativet til at rykke videre. Jeg tror på, at de vil have en bund-out præstation efter at være vendt tilbage til deres hjemmebane og ser frem til deres kontraangreb.

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg