Paul er ude med en skade, 76ers slog ham
08 Nov

Paul er ude med en skade, 76ers slog ham

Efter forstærkningerne og den hårde træning i offseason er 76ers' konkurrencetilstand blevet væsentligt forbedret, men fordi Embiid føler, at han ikke har nogen hovedpersonaura, er holdets rekord ikke god nok. Suns udfordring, hvor Harden ikke var i stand til at spille i en Philadelphia 76ers trøje på grund af skade, genvandt 7 Enderby sin kerneposition, viste aggression i kampen og hjalp holdet med at opbygge en enorm føring på 19 point, selvom Suns lancerede et ihærdigt modangreb og indsnævrede pointforskellen til enkeltcifrede, Pauls skade forlod spillet, hvilket tillod 76'erne at bevare deres fordel til slutningen. De vandt 100-88 og afsluttede en to-spils taberrække.

Paul er uden tvivl Solenes sjæl. Hans skade er også blevet en vigtig årsag til Suns' sidste vendingsfejl. The Suns kan reducere scoren til enkeltcifre i ryggen. Præstationen af ​​Ayton og Booker er uadskillelig. , Ayton spillede ikke kun en væsentlig rolle i den defensive ende, men opretholdt også en høj effektivitet i den offensive ende. Booker tog også den offensive organisation i fravær af Paul og scorede en omfattende data på 28+7+5, men andre spillere undlod at hjælpe i tide og kunne kun acceptere nederlaget på udebane.

Efter at Harden blev skadet, blev Embiid, der vendte tilbage til kampen, igen den absolutte tekniske og taktiske kerne på holdet, og det fik ham også til at spille meget glad. Embiid, som genvandt sin entusiasme, blev resolut modtaget af Suns under kampen. Dobbelt-teaming, men den individuelle effektivitet er stadig meget høj. Faktisk har 76'erne under Harden og Embiid's single-core ledelse i denne sæson spillet en god samlet præstation. Hvordan ælter man de to til en helhed? Vil direkte bestemme 76ers cap. Selvfølgelig, men Suns vil helt sikkert vende tilbage til deres højdepunkt, så længe Paul tager Phoenix Suns trøje på igen, og spillet er stadig hårdt.

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg