NBA -forsæsonen er ved at starte
04 Oct

NBA -forsæsonen er ved at starte

NBA -forsæsonen er ved at starte, og det spændende er, at det første spil er Lakers vs.Nets. Denne form for top-level spil er placeret i det første spil, som kan maksimere alles interesse og lade alle hurtigt komme ind i staten. Dog er det kun Anthony Davis, der vil spille i Los Angeles Lakers trøje som stjernen på de to hold, hvilket også gør de to holds nuværende forskellige situation uden for banen mere bekymrede.

Efter justeringer i offsæsonen har Lakers en superopstilling af mange stjerner som James, Davis, Westbrook, Howard, Rondo osv. Selvom dette hold er fuld af talent, skal det også genforenes. Holdets kemi fortsætter aktivt, og deres mål er at vinde mesterskabet. James er dog meget god til at opbygge en teamatmosfære. Før dette organiserede han specielt en mini -træningslejr for at dyrke spillernes stiltiende forståelse og broderskab. Derfor, selvom Lakers mange generaler ikke spiller i morgen, er der visse arrangementer. De er ligeglade med, om de starter, de er kun ligeglade med, hvordan de vinder mesterskabet.

Sammenlignet med Nets 'situation, udover Irvings faste afvisning af at vaccinere, synes han ikke at bekymre sig om andre. I sidste sæson stoppede Nets i semifinalen i Eastern Conference, fordi de fleste af deres spillere blev skadet. Sundhed i denne sæson er særlig vigtig for dem. Ifølge reglerne må uvaccinerede NBA -spillere på holdet ikke deltage i aktiviteter. Irving har nægtet at udføre det indtil nu. De øverste embedsmænd og spillere i Nets sagde også, at de ikke ved, hvornår Irving bliver vaccineret, og om han kan vende tilbage til spillet i sin Brooklyn Nets trøje til tiden. De bekymrer sig kun om træning og forbereder sig på det kommende spil i den nye sæson. Imidlertid menes målet for hvert hold at være det samme, det vil sige at konkurrere om mesterskabet, og jeg håber, at alle spillere i NBA kan overvinde alle vanskeligheder og bidrage til spillet.

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg