Morant får Grizzlies til at slå Curry
04 May

Morant får Grizzlies til at slå Curry

Golden State Warriors, der vendte tilbage til slutspillet efter to år, mødte deres nemesis Grizzlies i Western Conference-semifinalerne. I slutspillet i sidste sæson var det Morants Grizzlies, der blokerede Warriors fra slutspillet. Uden for porten, denne gang, brugte Morant endnu en gang sine smukke personlige data til at slå Warriors ledet af Curry. Imidlertid sårede Grizzlies endda to generaler fra Warriors i begyndelsen, hvilket igen gjorde dem til genstand for kritik fra fans. Morant, som var iført en Memphis Grizzlies trøje, spillede dog fremragende i det sidste kvarter, og Grizzlies slog Warriors 106-101. Holdet, den store score vil være uafgjort 1-1!

I den sidste kamp af de to hold trak Dream Chasing Green direkte Grizzlies ned i den defensive ende. På trods af en åbenlys beskyttende handling blev han stadig smidt ud af dommeren for en ondsindet fejl på andet niveau, som hurtigt udløste. I dette spil brugte Dillon Brooks, hovedspilleren i Grizzlies, direkte en handling, der ikke burde tilhøre basketballbanen. da han forsvarede Peytons layup og ramte Peyton med en albue. Duns hoved ramte ham, så han blev kastet kraftigt på banen, og så trak han sig også ud af spillet. Grizzlies-centeret Tillman var også i matchup med Green og gav Green en albue direkte, hvilket fik Greens øjenbrynsknogle til at revne, og måtte vende tilbage til omklædningsrummet til behandling. Dette var også vinderen for Grizzlies. Derefter gav mange fans udtryk for, at grunden til, at Grizzlies ikke fortjente at vinde, viser, at de har mistet folkelig opbakning.

Morant bar holdets offensive banner, og det sidste kvarter var en direkte samtale mellem Morant og Curry, selvom Curry stadig bar den Golden State Warriors trøje for at vende skuden på banen og slå på hinanden følgende trepointere, som engang blev set af Warriors. Håbet om at vinde, men Morant overtog spillet alene. Under Warriors vanvittige dobbeltholdsforsvar scorede han 18 point i et enkelt kvarter og førte holdet til at forsegle sejren. En af dem fejede holdets sidste 15 point, Det kan siges at dække himlen med én hånd! Selvfølgelig lader Grizzlies folk se styrken, men håber også, at de fuldt ud kan bruge arenaens præstationer til at vinde.

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg