Miami Heats største styrke er cheftræner Erik Jon Spoelstras trænerevne
25 Apr

Miami Heats største styrke er cheftræner Erik Jon Spoelstras trænerevne

Konkurrencen i anden runde af Eastern League har undergået store ændringer. Hold, der kom bagud i første runde, har vendt situationen og vundet. Miami Heat besejrede Boston Celtics 111-101, og de vendte med succes sejren. Selvom Jimmy Butler stadig ikke havde en Miami Heat trøje på for at konkurrere, synes alle at føle, at alle spillere på holdet nu har en ånd om aldrig at give op. Miami Heats måske største våben er cheftræner Erik Jon Spoelstra, som altid opfordrer sine spillere til at blive ved med at arbejde hårdt på banen.

Det er stadig uvist, om Boston Celtics vil fortsætte Milwaukee Bucks skæbne i sidste sæson, men deres manglende sejr i anden runde påvirkede direkte deres vindende temperament. I denne sæson har Boston Celtics ligget solidt i toppen af listen i den ordinære sæson, og styrken blandt spillerne er også meget stabil. Hvis Boston Celtics ikke når deres mesterskabsmål i denne sæson, vil det være svært for dem at vinde igen i de næste par år.

At dømme ud fra styrken af de spillere, der i øjeblikket vælger at bære Boston Celtics trøje, vil denne sæson være deres bedste periode til at vinde mesterskabet. Efter at have tabt kampen forlod Jayson Tatum og Jaylen Brown banen vredt. Denne afslutning var ikke, hvad Boston Celtics forventede. De undervurderede stadig Miami Heats sande styrke. Over for modstanderens mangel på hovedspiller Jimmy Butler, ved Boston Celtics virkelig ikke, hvorfor de tabte til deres modstander. Måske kan dette nederlag vække Boston Celtics' bevidsthed, så de skal arbejde hårdt for at klare hver kamp i næste kamp.

Trøjer med varmt salg