Miami Heat forsøgte deres bedste for at komme videre til slutspillet igen
23 Apr

Miami Heat forsøgte deres bedste for at komme videre til slutspillet igen

Miami Heat prøvede alt deres held og kvalificerede sig igen til slutspillet i denne sæson med den sidste plads. Denne gang går Miami Heat videre til slutspillet, den første modstander, de møder, er stadig det første hold i den regulære sæson. I sidste sæson besejrede Miami Heat heroisk den førstepladsen Milwaukee Bucks for at gå videre til næste runde. Så kan de besejre Boston Celtics i denne sæson? I denne sæson skal Miami Heat, Los Angeles Lakers, Boston Celtics og Denver Nuggets spille mod hinanden på forhånd og behøver ikke at gå videre til semifinalerne.

Miami Heat taber i øjeblikket til Boston Celtics 0-1, med en afstand på 20 point mellem de to sider. For disse spillere, der i øjeblikket bærer Miami Heat trøje, er det faktisk ikke let for dem at besejre Boston Celtics. Så hvordan skal de planlægge den næste runde af matchups? I denne sæson er Boston Celtics det mest stabile hold og har ligget solidt i toppen af Eastern Conference. I den første matchup tog Jimmy Butler stadig ikke en NBA Trøjer på for at konkurrere. Folk ved ikke, om han kan deltage i slutspillet.

Uden Jimmy Butler manglede Miami Heat den ubøjelige ånd i slutspillet. Mange fans er bange for, at Miami Heat ikke vil være i stand til at modstå kampen i første runde mod Boston Celtics. Der er trods alt stadig et vist hul i styrken på de to hold. Los Angeles Lakers har tabt til Denver Nuggets to gange. Om de kan gå videre afhænger af det tredje spil. Los Angeles Lakers og Miami Heat skabte mirakler i sidste sæson, så vil disse to hold eksplodere igen i denne sæson?

Trøjer med varmt salg