Miami Heat-cheftrænerens gode mentalitet er værd at lære af
14 May

Miami Heat-cheftrænerens gode mentalitet er værd at lære af

I denne sæson blev Miami Heat elimineret i første runde af slutspillet, hvilket gjorde mange fans utilfredse. Fra holdets synspunkt er Miami Heats eliminering dog ikke en stor skuffelse. Deres præstation i den ordinære sæson var trods alt gennemsnitlig. Senere sagde cheftræner Erik Jon Spoelstra i et interview: De vil ikke tilskrive tabet skader. Når alt kommer til alt, når hver spiller tager NBA Trøjer på for at konkurrere, bør de bære ansvaret for holdets sejr.

Miami Heats cheftræner Erik Jon Spoelstra mener, at Boston Celtics virkelig er meget gode og stabile i denne sæson, og de er et af de bedste hold i ligaen. Efter at Miami Heat blev besejret 1-4 af Boston Celtics, mærkede de deres modstanders sande styrke. Hvert hold vil støde på problemet med spillerskader, hvilket også er et problem, som holdet vil opleve i sin succes. Kun når teamet støder på et problem og kan løse problemet i tide, kan det være et virkelig succesfuldt team. Miami Heat formåede ikke at løse manglen på styrke efter spillerskader, så deres fiasko er også et uundgåeligt resultat.

Intet af dette har noget med skader at gøre. Kun når alle spillere, der bærer en Miami Heat trøje, kan bevare den absolutte overordnede styrke, kan de stå i finalen. Mange mennesker tror, at Miami Heat manglede Jimmy Butlers tilstedeværelse, hvilket gjorde det muligt for holdet at tabe kampen så let. Cheftræner Erik Jon Spoelstra mener, at det ikke er Jimmy Butlers ansvar, men hver spiller, der spiller for holdet. Gennem årene har Miami Heat stolet på, at denne gruppe spillere står stærkt i slutspillet. De har ikke skrevet kontrakt med flere højprisspillere, hvilket allerede er et meget godt resultat.

Trøjer med varmt salg