Luka Dončić fører Dallas Mavericks til finalen for første gang
06 Jun

Luka Dončić fører Dallas Mavericks til finalen for første gang

Den 25-årige Luka Dončić fører Dallas Mavericks til NBA-finalen for første gang, så hvordan vil hans mentalitet være? Siden han kom til NBA, har Luka Dončić været iført Dallas Mavericks trøje uden at skifte, og har arbejdet hårdt for at skabe mirakler for sin karriere. Gennem årene har Dallas Mavericks givet Luka Dončić plads og tid til at vokse, og har ikke givet spillerne for meget mentalt pres.

Luka Dončić har altid haft en relativt stabil personlighed, og der har ikke været nogen negative nyheder. Den største negative nyhed kan være Luka Dončićs vægt. Han er en sjælden og fremragende spiller i NBA, som er lidt fed. I NBA er de fleste spillere tynde eller muskuløse spillere, og Luka Dončić hører til den lidt tykke krop. Luka Dončić minder faktisk meget om O'Neals figur dengang. Det er ikke let at være tynd, men at være fed påvirker ikke hans evne til at spille meget.

I de senere år har Luka Dončić også arbejdet hårdt på at styre sin kropsform og vægt, men hans mentalitet ser ikke ud til at blive påvirket af dette. Luka Dončić har en god psykologisk kvalitet. Han fandt ud af, at hans kropsform ikke påvirkede hans evne til at spille meget, og blev ofte en fordel ved at slå modstandere ned. 77-NBA Trøjer var også godt lide af mange fans på grund af Luka Dončićs udseende. De mente, at en god mentalitet er styrken ved evnen til at spille. Mange gange kan en persons udseende ikke ændres, men en god mentalitet og selvtillid kan styrke deres egen styrke yderligere.

Trøjer med varmt salg