Lakers opfanger lækagen! Anthony skynder sig til Lakers
29 Sep

Lakers opfanger lækagen! Anthony skynder sig til Lakers

I offsæsonen i år opererede Lakers ganske ofte på det frie marked og blev et af de mest aktive hold i Vesten. At dømme efter driften af ​​Lakers er de blevet forstærket i forskellige positioner, og tilføjelsen af ​​Anthony gjorde Lakers meget glad.

Hvis tiden går 10 år tilbage, tror jeg, at fans aldrig vil tro, at billedet af Anthony og James, der går sammen, faktisk er blevet en realitet. Vendepunktet i Anthony's karriere var faktisk året, hvor han spillede for Rockets. På det tidspunkt tog Anthonys ry en skarp drejning, og han var endda så dårlig, at han ikke havde nogen bold at spille. Da Anthony bar Portland Trail Blazers trøje, accepterede han imidlertid rolleændringen og fandt sin egen stil. Han begyndte at nyde basketball og beviste, at hans evne stadig er der.

Da den magtfulde angriber Anthony kom til Lakers, blev han også den største garanti. Hvis divideret med holdets rolle, vil en høj sandsynlighed blive James 'stedfortræder. For Lakers kan den offensive Anthony hjælpe holdet fra alle retninger. Anthony har ingen døde pletter i sit skydning, men hans defensive aspekt er hans mangel. Det næste trin er at se, hvordan Lakers udnytter sine styrker godt.

Anthony går ind i slutningen af ​​sin karriere og laver også subtraktioner. Efter sæsonens afslutning har Anthony ikke været fri til afhentning, kun 10 dunks, kun 5 ridser og kun 3 kroge og picks tilsammen. Derudover kæmper Anthony ikke ofte for offensive rebounds, men når han arbejder med James, vil han helt sikkert spille en anden rytme. Efter at have kommet til Lakers er Anthony også den nærmeste sæson til mesterskabet. Jeg håber, at han vil bære Los Angeles Lakers trøje. Tiden kan realisere denne drøm.

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg