Lakers er mindre konkurrencedygtige
12 Nov

Lakers er mindre konkurrencedygtige

Siden starten af ​​den nye sæson har Lakers tabt. Efter at have oplevet smerten ved at misse slutspillet i sidste sæson, ser det ud til, at intet har ændret sig i den nye sæson. Selv James har sat en ny karriere lav, og Davis er på hylden, klar til at sælge. Det ser ud til, at Lakers står over for mange problemer.

James missede kampen mod Jazz med en øm venstre fod. Lakers blev i sidste ende besejret. Men selvom James kan bære en Los Angeles Lakers trøje på scenen, er jeg bange for, at det ikke vil hjælpe meget. Siden den nye sæson har James kun lavet 13 af 62 trepointere i 9 kampe, og skudprocenten er på 21 %, hvilket er et nyt lavpunkt i hans 20-årige karriere. Det ser ud til, at James i dag virkelig ikke kan lede holdet og ikke kan spille godt.

Den arrogante Westbrook accepterede bænkpositionen, men denne position ser ud til at være mere passende for ham. Forskellige data er begyndt at stabilisere sig, og omsætningshastigheden er også faldet. De nuværende Lakers-spillere har tabt, men alle er optimistiske med hensyn til hans præstation. Lakers er dog aldrig holdt op med at tænke på at handle med Davis. Han skulle have været grundpillen i Lakers og overtog faklen, da James blev gammel. Desværre ser han ikke ud til at have en stærk vilje til at gøre det. Siden jeg vandt mesterskabet, har jeg opgivet mine ønsker og har ingen ønsker. Det lader til, at jeg er ligeglad med, om jeg kan have nr. 3 Anthony Davis trøje. Men hvis det nuværende Lakers ikke genopbygger, bliver det svært at gå på banen. Kom til andre spillere, der passer til holdet, Lakers har håb.

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg