Lakers er endelig besejret
06 Oct

Lakers er endelig besejret

Efter forsæsonens første kamp tabte Lakers med stor margin til Nets. Nets, et hold fuld af sår, begyndte at angribe efter justeringer uden for sæsonen og inkludering af nye spillere. I åbningsspillets højdepunkt skuffede de ikke fansene, især Aldridge, der tog Brooklyn Nets trøje på med sin livlige ånd og bragte en god stemning til holdet, så den sidste sejr gjorde op med fortrydelsen fra sidste sæson.

Fraværet af spillere fra begge sider gør spillerne på banen særlig vigtige. Howard, som en veteran med mange års kampoplevelse, er som en tornet rose, når han kommer ud. Måske var han for spændt til at hvile i lang tid og undlod at kontrollere sig selv godt. Efter at have konfronteret modstanderen mange gange og fået modstanderen til at blive skadet, kontrollerede han ikke antallet af fejl og forlod til sidst banen.

Selvom Lakers var de første til at score point, formåede de ikke at fastholde fordelen og blev overhalet af Nets. Al herligheden blev taget op af Nets rookie Cam Thomas! Han scorede 21 point på spil i kun 22 minutters spil! Selvom rookies hos Lakers er meget begejstrede for at bære de nye NBA Trøjer og deres personlige styrke er meget god, men overordnet set er svækket, reduceres forventningerne også. Måske bekymrede scorerne i den første kamp ikke for meget for begge sider, men en god start fik spillernes moral til at forbedre sig, og forfølgelsen og de efterfølgende mål blev tydeligere. Den hurtige forbedring af spillets kvalitet er, hvad alle håber at se. Dette er begyndelsen, og alle arbejder langsomt i processen!

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg