Krigerne taber stadig til Nuggets
25 Apr

Krigerne taber stadig til Nuggets

The Suns har altid været betragtet som den største konkurrent i Western Conference, men på grund af Bookers skade, kernen i bagbanen, er kampeffektiviteten og konkurrenceevnen blevet kraftigt reduceret, mens Warriors har været jævnt sejlende i de tre første. spil i Nuggets-serien. Sejren var den første til at få seriens matchpoint! Warriors ønsker at afslutte serien så hurtigt som muligt og undgå skader, og at vinde Nuggets på udebane er blevet deres eneste mål. Men over for Nuggets, som stod over for den sidste kamp, ​​præsterede de ganske modigt i dette spil og etablerede en 17-points føring på et tidspunkt. Selvom Curry bar sin Golden State Warriors trøje i det sidste kvarter for at vise alle en sprængfyldt scene på 15 point alene, lykkedes det ikke Wiggins at slå en dunk i sidste øjeblik, hvilket resulterede i et smalt tab for Warriors til sidst.

Selvom Jokic stadig har åbenlyse mangler i den defensive ende, kan hans præstation i den offensive ende siges at være upåklagelig. Dette er også et vanvittigt dobbelthold mod Warriors i seriens første tre kampe. Han kan stadig score smukke personlige data. Årsagen er, at basketball ikke er en enkeltmandssport. Nuggets har kun Jokic som en stærk pointe, hvilket er blevet den fundamentale årsag til, at de blev trukket i et hjørne. Men i dette spil kæmpede Jokic endelig ikke længere alene. Overfor Warriors' målrettede forsvar gav Jokic sine holdkammerater plads til at spille efter mange fejl, især Cousin. s, han beviste fuldt ud sit værd, da han hvilede med Jokic. Efter at have taget Denver Nuggets trøje på, eksploderede Cousins' styrke og blev nøglen til sejren i denne kamp.

Selvom Curry var skadet i den ordinære sæson, tog Poole startpositionen efter sit comeback i slutspillet. I de første tre kampe beviste han, at han var værdig til at lade Curry erstatte ham med sin fremragende præstation, men i dette spil Under spillet præsterede Poole ikke godt. Han leverede ikke nøglelevering til holdet, og det blev en grundlæggende årsag til fiaskoen. Heldigvis reproducerede Curry og Klay en dominans af høj kvalitet sammen, men de bevarede den ikke til sidst. Jeg tror dog, at efter at være vendt tilbage til hjemmebanen, har Warriors stadig en chance for at eliminere Nuggets og rykke jævnt frem.

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg