Kawhi Leonard missede slutspillet i tre på hinanden følgende sæsoner
04 May

Kawhi Leonard missede slutspillet i tre på hinanden følgende sæsoner

Med Golden State Warriors, Phoenix Suns og Los Angeles Lakers elimineret fra Western Conference blev Los Angeles Clippers det sidste håb. Disse hold har alle det sidste håb om, at en ældre gruppe spillere jagter deres mesterskabsdrømme, men desværre tabte de stadig til næste generation af unge og konkurrencedygtige spillere. James Harden tog Los Angeles Clippers trøje på og satte stille sin sidste indsats. Han tænkte ikke over, om han kunne vinde den endelige sejr. Da Kawhi Leonard ikke var i stand til at tage NBA Trøjer på igen på grund af en skade, følte James Harden sig ubeskrivelig trist.

Oprindeligt måtte Los Angeles Clippers styrke stole på, at disse hovedspillere kæmpede hårdt, men Kawhi Leonard led endnu en gang en skade og valgte at trække sig. Nu har Kawhi Leonard mistet viljen i hans øjne til spillet, og hans udtryk er fuld af hjælpeløs forvirring. Kawhi Leonard deltog ikke i for mange ordinære sæsonprogrammer, så holdet håber, at han vil vise sin styrke i slutspillet. Men nu hvor Kawhi Leonard ikke har været i stand til at holde sig sund i tre på hinanden følgende slutspil, er hans karriere næsten slut.

Kawhi Leonard mangler nu lysten til at vinde, og hans høje løn gør, at han ikke kan spille et par kampe. Da Kawhi Leonard endnu en gang blev refunderet og ude af stand til at spille i slutspillet, blev James Harden den mest triste spiller. Hvis et NBA-hold ønsker at vinde det endelige mesterskab, er deres holdkammeraters styrke nøglen. Ud over eksistensen af styrke har en mester også brug for en sund krop og held og lykke. James Harden kiggede på ryggen af Kawhi Leonard, der forlod banen, og huskede alle playoff-oplevelserne i sin karriere. Han kunne kun sænke hovedet hjælpeløst og fælde tårer af modvilje.

Trøjer med varmt salg