Kæmpe potentiale i denne gruppe unge Minnesota Timberwolves-spillere
23 May

Kæmpe potentiale i denne gruppe unge Minnesota Timberwolves-spillere

Nikola Jokic ventede to år på, at Jamal Murray dukkede op, og Karl-Anthony Towns ventede fire år på, at Anthony Edwards dukkede op. Karl-Anthony Towns og Anthony Edwards var begge Minnesota Timberwolves' førstevalg i draften med fem års mellemrum. Minnesota Timberwolves så en omplanlægning af rute i sidste sæson. Efter at de valgte at bytte gamle spillere, som ikke havde den store effekt, fokuserede holdet på at dyrke væksten af unge spillere. Senere, i de kampe, der nærmede sig slutspillet, blev det klart, at dette hold havde plads til forbedringer.

I sæsonen 2023-24 skuffede Minnesota Timberwolves ikke fansene. De fandt virkelig en mere passende lineup under omorganiseringen. Efter at Rudy Gobert tog Minnesota Timberwolves trøje på, blev hans temperament tydeligvis svækket. Alle her er jo en absolut hovedkraft. Jeg tænker tilbage, da Rudy Gobert stadig spillede for Utah Jazz, havde han ofte skænderier med sine holdkammerater, hvilket skabte en meget uharmonisk atmosfære på holdet. Ledelsessystemet i Minnesota Timberwolves er meget strengt, så spillerne kan lære at respektere alles indsats.

Blandt spillerne udvalgt af Minnesota Timberwolves i 2020, har de gennemgået fire års kontinuerlig erfaring og vækst, og nu er de blevet unikke talenter på holdet. Den 23-årige Jaden McDaniels har fået mere selvtillid i denne sæson, når han bærer NBA Trøjer nr. 3. Karl-Anthony Towns har ni års erfaring. Han er meget optimistisk omkring potentialet i denne gruppe unge spillere og mener, at Minnesota Timberwolves har en chance for at stå i finalen.

Trøjer med varmt salg