Irving frygter at gå på pension
13 Oct

Irving frygter at gå på pension

Irving plejede at larme meget på grund af at nægte at blive vaccineret og har ikke været i stand til at spille for holdet før nu. Nu er det beslutningen om Irving skal blive hos Nets, men ifølge rapporter kræver dette stadig Durants holdning. Men Irvings aflevering af Brooklyn Nets trøje er nok en sikker ting.

Selvom Irvings evne ikke behøver stilles spørgsmålstegn som forsvarsspiller, kan det siges, at det at eje ham svarer til at eje halvdelen af ​​verden, men nu er Irving som en tidsbombe, der til enhver tid eksploderer på holdet, skuespillestil er ganske stædig, måske denne gang virkelig at gå på pension i guldalderen.

Situationen i Nets er vendt. Uden Irvings felt vil holdets resultater også ændre sig i et vist omfang. På grund af Irvings vedholdenhed vil Durant og Harden ikke altid være på siden af ​​denne gode ven. Han vil være fraværende. I den nye sæson, indtil han kan opfylde vaccinationen håber Durant og Harden at bære æreringen, men hvem vil erstatte denne NBA Trøjer nummer 11? Ser stadig frem til Nets 'præstationer og næste træk.

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg