Irving frygter at blive opgivet
08 Oct

Irving frygter at blive opgivet

I begyndelsen af ​​den nye sæson er Irvings hændelse blevet mere og mere intens. Selvom Nets vandt den første store sejr, hvis Irving nægter at blive vaccineret, vil det være svært for os at se Durant, Harden og Irving sammen. Iført de samme Brooklyn Nets trøje for at komme sammen for at spille spillet. Og denne hændelse påvirkede også spillernes mentalitet.

Durant fik holdet til at udøve ekstraordinær styrke og lod Lakers vende tilbage i et stort nederlag, men måske vil vi se dette holds disharmoni. Uden Irvings hold vil den samlede styrke også falde til en vis grad, og Duran Efterhånden som spilletiden for T og Harden stiger, øges chancen for skade. Hvad der er mere alvorligt er, at investeringen i Irving vil gå tabt, og uden kombinationen af ​​de tre stjerner gik denne sæson igen glip af mesterskabet og skuffede.

Irving kan blive opgivet, før han optræder. Det vides ikke, om en anden vil erstatte Irvings NBA Trøjer. Resultaterne opnået i NBA gennem årene vil være forgæves. Måske kan vi stadig vente på hans endelige beslutning, uanset om vi kan se ham, Durant og Hardens beslutning om at dræbe de fire sider i Nets.

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg