Hvilke hold gik til finalen i anden runde denne gang?
04 Jun

Hvilke hold gik til finalen i anden runde denne gang?

Den første runde af NBA-slutspillet fortsætter, lad os se, hvem der er den stærkeste i dag? Atlanta Hawks udfordrede New York Knicks i et udekamp. Stolende på deres fremragende præstation i tredje kvartal åbnede Hawks pointforskellen for to cifre. I sidste ende besejrede Hawks Knicks 103-89 og gik videre til Østkonferencens semifinale 4-1. 76ers eliminerede Wizards med en stor score på 4-1. Jazz besejrede Grizzlies 126-110 i det femte spil i den første runde af slutspillet og eliminerede deres modstandere med en 4-1 serie score for at komme ind i anden runde. Dallas Mavericks slog Clippers 105-100 i en udekamp, ​​og serien vandt matchpunktet 3-2. Nuggets fulgte Trail Blazers med 14 point, men det lykkedes dem at vende spillet. De slog deres modstandere 126-115 på vejen og gik videre til semifinalen i Western Conference med en score på 4-2.

Denne gang udførte Eagles imidlertid ikke så godt som de første to runder, og skydeprocenten var ikke høj. Men Trey Young, som havde Atlanta Hawks trøje i sidste kvartal, brød pludselig ud. Han havde ikke den dårlige tilstand før. Når Knicks ønskede Det eksplosive scoringsmoment bliver altid kvalt af ham i første gang. 43 sekunder før slutningen lavede Trey Young en super-lang trepegepind for at kontrollere resultatet af spillet fuldstændigt. Før kampen satte Ben Simmons en udfordring for Seth Curry om at score 30 point, og på samme tid scorede han en tredobbelt dobbelt for at hjælpe holdet med at komme videre. I sidste ende gjorde de begge det. Curry scorede en karrierehøjde på 30 point i slutspillet. Simmons bidrog med en triple-double på 19 point, 10 rebounds og 11 assists, hvilket hjalp 76ers med at eliminere Wizards med en stor score på 4-1. Og dagens Jazz-hold er i god stand, startede en skør offensiv i første kvartal, holdet ramte 9 trepegere og scorede 47 point for at sætte en ny rekord i slutspillet i et enkelt kvartal og etablerede således sejr. Morant scorede 27 point, 7 rebounds og 11 assists. Grizzlies kunne kun stoppe den første runde af slutspillet. Los Angeles Clippers tabte 100-105 for Dallas Mavericks. Efter at være faldet 2-3 i serien blev de tvunget til kanten af ​​klippen. I et kritisk øjeblik savnede Terence Mann muligheden for at overhale den blå himmel; Paul George blev opfanget to gange i træk; Kawhi Leonard lavede det sidste skud og lavede en trepegepind. Clippers så sejrens daggry forsvinde fra deres øjne. Mavericks holdets centrale spiller, Doncic, insisterede stadig på at spille med en nakkeskade. Han havde en nr. 7- NBA Trøjer og spillede sammen med sine holdkammerater. Hans præstation var ikke ideel, da han blev skadet, men han førte holdet til et 16-0-angreb i tredje kvartal. Bølger, og førende med en stor score, vandt Lone Ranger-teamet spillet med vanskeligheder. Selvom Clippers er midlertidigt bagud, er George overbevist om, at serien bliver udvidet. Mavericks og Clippers kæmper et andet spil. Så hvad er kuppet for at træne Tyronn Lu som Clippers-træner? Vil de være i stand til at spille? For at vinde spillet næste gang venter vi og ser. Nuggets 'Porter, med en mand, matchede næsten jævnt det modsatte hold i første kvartal. Det var på grund af ham, der støttede hele spillet. I fjerde kvartal begyndte Nuggets at udøve deres styrke for at vinde spillet.

Booker scorede 47 point, 11 rebounds og 3 assists i dagens kamp med en samlet værdi på 61 point og blev valgt til dagens stjerne i "NBA Championship Road". I matchup med Lakers førte Booker holdet til at angribe og frigøre hård ildkraft. Taktikken formuleret af Suns for Booker var meget enkel, enten ved at tage et cover og derefter skyde eller ved at blokere et enkelt cover og derefter skyde, og det er det. Den enkle taktik blev udført af den varmfølende Booker med utrolige resultater. Under hans ledelse gik solen tilbage til omklædningsrummet med en 21-punkts føring.

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg