Hvad bliver finalen mellem Bucks og Suns?
07 Jul

Hvad bliver finalen mellem Bucks og Suns?

Den sidste fase af NBA er klar, og kampen om det sidste mesterskab udfolder sig mellem Bucks og Suns. Dette er også en matchup, der aldrig blev set for et par år siden. Jeg tror, ​​det bliver ret spændende. I de sidste par år har Bucks og Suns begge gjort deres hold til et af de stærkeste hold i ligaen, men denne gang er der kun en mester i finalen. Hvem vinder og hvem fortryder at have tabt.

Bucks 'rejse til NBA-finalen begyndte i 2019. I et helt år har Bucks været stærke hold i den østlige konference. Giannis har opnået fremragende resultater i Milwaukee Bucks trøje. Et meget dødeligt hold går ind i slutspillet. I modsætning til Bucks er Suns ikke et yndlingshold i mesterskabet efter at have indtastet sæsonen. De er kun hold, der forventes at komme ind i slutspillet. Imidlertid har Suns overvundet modgang gennem hele sæsonen. I første runde blev de bundet med den forsvarende mester Lakers og slog dem i seks kampe. Derefter slog de Nuggets i Western Conference Finals og slog den magtfulde Paul Clippers i den sidste finale. Jo hårdere du spiller, hele holdet er på en opadgående tendens.

Bucks and the Suns er to hold, der er værdige til mesterskabskvalifikation og har absolut styrke. Nu bliver en ny mester kronet i NBA. Vinder Bucks deres første mesterskab siden 1971, eller vandt Suns deres første mesterskab? Kan Booker, som er optimistisk, fortsætte med at bære sin Phoenix Suns trøje for at opnå nye rekorder? Alt er ved at blive afsløret, lad os fortsætte med at være opmærksomme på denne meget varme finale.

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg