Harden vil ringe til sine brødre for at få fat i NBA-mesterskabet!
19 Jul

Harden vil ringe til sine brødre for at få fat i NBA-mesterskabet!

For at ramme NBA-mesterskabet næste år skal Nets bruge penge denne gang. Det rapporteres, at de snart vil introducere dobbeltvagten Eric Gordon. Den givne chip er på 73 millioner dollars på fire år. Denne kontrakt er stadig ret betydelig.

Dette års Nets klarede sig godt i den almindelige sæson. Under ledelse af Durant, Harden og Irving blev de nummer to i den østlige konference. Men til sidst på grund af Hardens skade blev Nets-generalerne såret efter hinanden. Durant var alene. Iført en Nets-NBA Trøjer for at støtte banen og arbejde hårdt for at tilføje point, men uanset hvor stærk den er, er det svært at gøre det alene. Hvad mere er, Bucks har også broder Antetokounmpo, den hotteste stjerne i NBA nu. Ser denne situation, skal Nets genoverveje deres spillere. For at komme til mesterskabet næste år kan Nets muligvis citere ligaens øverste combo-vagt Eric Gordon igen.

Hvis Gordon går til Nets, er det en god ting for holdet. Harden sagde i et interview før, at han også håber, at Gordon kan hjælpe ham og vinde mesterskabet sammen. Når alt kommer til alt har Harden og Gordon kæmpet side om side, De to sider er fortrolige med hinanden. Hvis Gordon vælger at bære Brooklyn Nets trøje for at fortsætte sin karriere, bliver teamet måske forbedret meget. Gordons styrke er der, og han kan altid score og hjælpe bolden i kritiske øjeblikke. Team, men mange mennesker siger, at Nets nu vil overveje Dinwiddies problem. Så hvem vil deltage? Hvem tror du vil have større chance og være mere passende?

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg