Er Anthony endnu et tre-pointer geni?
10 Nov

Er Anthony endnu et tre-pointer geni?

I kampen mod Hornets havde Lakers det også svært. Fra den store føring i begyndelsen til lempelsen af ​​årvågenheden blev spillet brat trukket ind i overtiden. Lakers så ikke ud til at tage kampen seriøst i denne sæson. Nyt Spillernes manglende evne til at tilpasse sig har efterladt Lakers i bunden af ​​resten af ​​holdet. Anthony blev dog en lysstråle for Lakers.

Før han så Lebron James trøje på scenen, var Davis' evne til at lede holdet gennemsnitlig, og Westbrook var ikke i en god tilstand i lang tid. Mange fejl var rystende. Selv fansene havde tabt NBA Trøjer og holdt op med at se på, fordi virkeligheden trak. Brok holdt han Lakers i en passiv tilstand mange gange.

Det var på grund af Westbrooks manglende spil, at Anthony måtte provokere føringen og endda direkte tvang Anthony til at blive den spiller, der satte en historisk rekord for trepointere. Anthony blev den første stjerne i historien til at skyde mere end 50 % af sine trepointere i otte på hinanden følgende hjemmekampe. Og i dette spil scorede Anthony 29 point, hvilket er den højeste score i Melos karriere som indskifter. Det gav også Lakers lidt håb.

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg