Endnu en NBA -stjerne eller tidlig fornyelse
24 Sep

Endnu en NBA -stjerne eller tidlig fornyelse

Sommerens offseason har spillere i 2018 -klassen som Doncic, Trey Young og Alexander alle fået mulighed for at forny deres kontrakter på forhånd. Nu forventes fjerde valg af årets 2018 -session, Jalen Jackson, også at blive fornyet på forhånd. Ifølge rapporter håber Jackson at få en stor kontrakt på mere end 100 millioner amerikanske dollars.

Jackson er 22 år og 2,11 meter høj. Han spiller inde, men spiller hovedsageligt som en power forward. I 2018 blev han udvalgt af Grizzlies med det 4. samlede valg i første runde og har siden iført Memphis Grizzlies trøje til holdet. I sin rookiesæson var han i gennemsnit 13,8 point og 4,7 rebounds pr. Kamp, og hans skydeprocent oversteg 50%. I anden sæson var han i gennemsnit 17,4 point og 4,6 rebounds pr. Kamp. Når han stod overfor Bucks anført af Antetokounmpo, scorede han 43 point og 5 rebounds, hvilket overgik Antetokounmpo med 37 point og 11 rebounds. I det spil lavede han 9 af 15 trepointer. I sidste sæson var han i gennemsnit 14,4 point og 5,6 rebounds pr. Kamp.

I de tre sæsoner har Jackson klaret sig godt, og han er efterhånden blevet Grizzlies hovedkraft og nøglespiller. Nu forventes han også at få en stor kontrakt på forhånd. I sidste sæson eliminerede Grizzlies Warriors anført af Curry i slutspillet og kvalificerede sig endelig til slutspillet med Lakers gennem slutspillet. I den nye sæson, uanset om Grizzlies kan nå slutspillet eller ej, vil Jackson være den spiller, de fortsat fokuserer på at træne. Med sin egen styrke tror jeg på, at han helt sikkert vil bryde ud af sin egen himmel i den nærmeste fremtid og endda tage den med sig. Hans NBA Trøjer er øverst.

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg