Durant kan ikke erstatte James som NBA's næste telefonkort
27 Sep

Durant kan ikke erstatte James som NBA's næste telefonkort

Durant er af mange blevet betragtet som det næste visitkort i NBA, der skal erstatte James. Selvom denne tankeproces synes mulig, kan Durant i sidste ende ikke erstatte James.

Det kan siges, at alderen ikke længere er på Durants side, hans helbred er tvivlsomt, og Durants spidsperiode er langsomt ved at være slut. Durant er ikke så sund som James var i hans alder. Durant betragtes i nogle kredse som en skadeudsat spiller. Tværtimod kan James ved effektiv pleje af sin krop opretholde et langsigtet helbred og være på toppen af ​​sin karriere i lang tid. Iført en Los Angeles Lakers trøje, der repræsenterede Lakers, førte James holdet til finalen i sæsonen 2019/20, vandt mesterskabsringen for fjerde gang og arrangerede en præstation på MVP-niveau i gennemsnit 27,6 point, 10,8 rebounds og 8,6 assists.

James har ledet hvert hold, han har spillet for. Siden sæsonen 2005/06 med Cleveland Cavaliers har James været leder for hvert hold, han er kommet til. Og han førte holdet til et NBA -mesterskab i den første sæson af Lakers. Selvom Durant er en nøglespiller på holdet, kan han ikke gøre det.

Durant har et langt vingefang, men han er stadig ikke en pålidelig forsvarsspiller, og James har bevist sin fremragende defensive evne mange gange. Kort sagt, Durant er ikke en omfattende spiller som James. James er en stabil scorer, han er også en fremragende arrangør. Han kan score og skabe muligheder. Han er uden tvivl den bedste all-round-spiller i NBA-historien. I sin 18-årige karriere har han fungeret som en lille forward, point guard, power forward, skydevagt og andre positioner, og nogle gange som et center.

Durant mangler denne evne. Men han er stadig leder af Nets -holdet. Hver gang hans støtte giver holdet en chance for at vinde, kan han stadig tage Brooklyn Nets trøje på og føre spillerne til at vinde flere sejre? Der er ingen tvivl om, at han er en stabil scorer og en dygtig spiller, men hans organisatoriske evner kan ikke sammenlignes med James, han kan ikke klassificeres som en all-round spiller.

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg