Donovan Mitchell fører Cleveland Cavaliers til anden runde af slutspillet igen
07 May

Donovan Mitchell fører Cleveland Cavaliers til anden runde af slutspillet igen

Efter mange år gik Cleveland Cavaliers endelig videre til anden runde af slutspillet. Donovan Mitchell har været iført en Cleveland Cavaliers trøje i mere end et år, og han viste endelig sin styrke igen. Donovan Mitchell skiftede sin NBA Trøjer i 2022. Han forlod Utah Jazz i fem år. For at erhverve Donovan Mitchell betalte Cleveland Cavaliers også tre første-runde-valg, to draft-valg og tre spillere som handler. Donovan Mitchell førte Cleveland Cavaliers uden fremragende resultater i sidste sæson. Efter endnu et års integration forbedrede holdet gradvist sin styrke.

Donovan Mitchell har endnu ikke vundet et mesterskab i sin karriere, så hans hjerte er endnu mere ivrig efter en vindende afslutning. I næste anden runde skal Cleveland Cavaliers møde førstepladsen Boston Celtics i den ordinære sæson. Så hvad er deres chancer for at vinde? Efter kampen krammede Donovan Mitchell Darius Garland for at fejre det. På vej tilbage til omklædningsrummet sagde han ligeud: Du skal lære at overvinde modgang og alle står op for at vinde.

Over for opgøret med Boston Celtics skal Cleveland Cavaliers være under større pres. Baseret på Boston Celtics' playoffpræstationer i de seneste tre år, føler folk, at så længe Cleveland Cavaliers-spillerne kan forene sig som én, har de stadig en 50% chance for at vinde. I første runde af dette slutspil scorede Donovan Mitchell i alt 201 point, hvilket gjorde ham til den eneste spiller i Cleveland Cavaliers' historie efter James, der scorede 200+ point i en enkelt runde af slutspillet.

Trøjer med varmt salg