Dongcic hårde arbejde kan ikke modstå udbruddet af Paul
06 May

Dongcic hårde arbejde kan ikke modstå udbruddet af Paul

I det andet spil i den vestlige semifinale og den ensomme ranger blev Suns plaget af fejl i Aidon. I tilfælde af en meget lav følelse af eksistens, der var afhængig af Paul og Booker i backcourt, førte East Cage holdet og vandt ledelsen med 129-109 og vandt en 2-0 føring i serien. Paul reddede holdet med sin egen magt i sidste kvartal. Dette giver også fans mulighed for at drille, at så længe Paul sætter Phoenix Suns trøje til sidste kvartal, kan han bestemt vende enhver afslutning. Han er kongen af ​​det sidste kvartal.

Faktisk, da Sun -holdet ikke spillede fuldt ud, så Lone Team engang håbet. Når alt kommer til alt var Dongcic, der var iført en Dallas Mavericks trøje, også kongen af ​​holdet. Personlige data om rebounds og 7 assists er ikke nok til at få holdet til at vinde.

Dallas Mavericks har Dongcic, solen har Booker og Paul. De beviser, at de vil blive besejret, især Paul i sidste kvartal. Håbet for den ensomme ranger. Efter at have vendt hjem, om holdkammerater kan give Dongcic større hjælp er blevet nøglen til, om de kan vinde det næste spil!

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg