Doncic fører Mavericks til sejr over Jazz
27 Apr

Doncic fører Mavericks til sejr over Jazz

Doncic indvarslede et comeback, men Lone Ranger tabte til Jazz, og serien var uafgjort 2-2. Heldigvis er Doncic i god stand. Dette spil kom til slaget ved Tianwang Mountain. Mavericks vendte tilbage til hjemmebanen. Doncic tog Dallas Mavericks trøje på igen, og hans præstation blev mere overdrevet. Ude af stand til at stoppe sit angreb, så længe han er på banen, kan han nemt rive modstanderens forsvar i stykker. Mavericks knuste Jazz i første kvartal. Sejren i dette spil etablerede situationen for hele finalen.

Selvfølgelig førte Doncic godt, og hans holdkammerater spillede godt. De fulgte alle tæt med og bidrog med forskellige data for at hjælpe holdet i denne afgørende sejr. Brunson scorede 9 af 20 og scorede 24+5+4. Dette er den bedste spiller undtagen Doncic. De ved, at det er meget vigtigt at vinde denne kamp.

Men der er en anden person, der er bekymret, det er Mitchell. Dette spil fungerede ikke godt, dataene er ikke optimistiske, og der er stadig en belastning. Nu kan Mitchell ikke yde meget hjælp, for mange mennesker vil have, at han tager sin NBA Trøjer af og vil ikke have, at han skal holde ham tilbage. Men så længe Doncic forbliver sund og har så godt momentum, kan Lone Ranger indtage en vigtig position på banen.

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg