Denver Nuggets vinder tre kampe i træk for at vende udviklingen
16 May

Denver Nuggets vinder tre kampe i træk for at vende udviklingen

Det er tid til at uddele den regulære sæsons MVP igen, og Nikola Jokic tog en Denver Nuggets trøje på og vandt igen denne trofæære. Et vinderspil gør Nikola Jokics trofæ endnu mere blændende. Denver Nuggets overhalede Minnesota Timberwolves og fører i øjeblikket deres modstandere 3-2. I spil 5, da Minnesota Timberwolves forsøgte at komme inden for 10 point i det sidste kvarter, beseglede Nikola Jokic sejren til Denver Nuggets med en trepointer ved buzzeren. Nikola Jokic scorede 40 point, 7 rebounds og 13 assists, hvilket satte et nyt højdepunkt i slutspillet. Fans iført hans NBA Trøjer nummer jublede begejstret.

På nuværende tidspunkt er folk enstemmigt optimistiske med hensyn til styrken af Denver Nuggets og Boston Celtics, så vil disse to hold til sidst stå på banen i finalen? I øjeblikket har Boston Celtics besejret Cleveland Cavaliers for at gå videre til Eastern Conference-finalerne. De er også blevet det første hold, der går videre til semifinalen i denne sæson. Boston Celtics er lige så stabile som nogensinde i denne sæson, og de kan nemt besejre deres modstandere, uanset om det er i den ordinære sæson eller slutspillet.

I Denver Nuggets' kamp mod Minnesota Timberwolves var folk igen opmærksomme på dette holds ihærdige kampkraft. Denver Nuggets kan tydeligt forstå modstanderens styrke i kortsigtede spil, og derefter omhyggeligt arrangere bedre taktik for at besejre modstanderen. Hvis et hold vil have succes, skal det ikke kun have absolut styrke, men også have brug for mere præcise taktiske arrangementer. Det burde være svært for Minnesota Timberwolves at besejre Denver Nuggets. Spil 6 vil direkte bestemme resultatet.

Trøjer med varmt salg