Den første runde af slutspillet bød på en fantastisk præstation fra Anthony Edwards
09 May

Den første runde af slutspillet bød på en fantastisk præstation fra Anthony Edwards

Holdene, der gik videre til anden runde af NBA-slutspillet i denne sæson, har gennemgået mange ændringer. Kun Denver Nuggets og Boston Celtics er tilbage. De andre seks hold er alle forskellige repræsentanter. Det mest kontroversielle spil i øjeblikket er opgøret mellem Denver Nuggets og Minnesota Timberwolves, som har produceret en score på 0-2. I den første runde af slutspillet besejrede Minnesota Timberwolves direkte Phoenix Suns 0-4 for at gå videre, uden at give deres modstandere nogen sejr.

Nu i anden runde af konkurrencen besejrede Minnesota Timberwolves igen Denver Nuggets med en samlet score på 2-0, hvilket også gav deres modstandere ingen chance for at angribe. Det nuværende tredje spil er meget kritisk. Hvis Denver Nuggets ikke kan vinde spillet, vil de stå over for et uundgåeligt nederlag. I første runde af dette slutspil havde Anthony Edwards en vidunderlig højdepunktsperiode. Måske var det hans evner, der blev overset af andre, der fik Anthony Edwards til at træne hårdt i den følgende periode og nå den bedste fysiske tilstand.

Oprindeligt skulle Anthony Edwards bære Golden State Warriors trøje i 2020-draften, men desværre opgav det andet hold ham. Herefter kunne Anthony Edwards kun tage Minnesota Timberwolves trøje på og arbejde hårdt i træningen. Han troede på, at han også kunne ændre et holds skæbne. Efter næsten tre års kontinuerligt hårdt arbejde stod Anthony Edwards endelig på playoffbanen, og han var ikke længere bange for modstanderens styrke. Da andre mente, at Golden State Warriors savnede Anthony Edwards, sagde han: Uden Minnesota Timberwolves' situation, ville der måske ikke være viljestyrke til at kæmpe nu. Gevinster og tab i livet er begge proportionale tests, og resultaterne kræver folks egen indsats for at skabe.

Trøjer med varmt salg