De stærke vil aldrig skuffe
27 May

De stærke vil aldrig skuffe

I NBA-slutspillet slog Nets Celtics 130-108 hjemme og førte 2-0 i første runde. Lakers slog også Suns 109-102 i det andet spil i første runde af slutspillet i Western Conference for at binde serien til 1-1. The Lone Ranger slog Clippers 127-121 væk igen og førte serien med 2-0. 76ers på den anden side slog Wizards 120-95 i det andet spil i første runde af slutspillet og udvidede serien til 2-0. Knicks slog Hawks 101-92 hjemme, og Østkonferencen gjorde 1-1 uafgjort med deres modstandere i første runde. Jazz slog Grizzlies 141-129 hjemme og bandt serien til 1-1.

Holdene viste ekstraordinære færdigheder i dette spil. Harris blev en bidragyder til Nets 'tidlige etablering af en fordel. Hele spillet bidrog Harris med 25 point, 4 rebounds, 3 assists, 2 steals og 1 blok. Han lavede 9 ud af 14 skud, 7 på 10 tre point og en karriere høj i at score i slutspillet. Celtics Tatum havde 9 point og 4 rebounds, og hans højre øje blev stukket tilbage, og Celtics, der tabte i første kvartal, tabte helt til slutningen. I det forrige spil var Davis præstation middelmådig. I dag havde han Los Angeles Lakers trøje på, og hans tilstand var fuldt genoprettet. Med Davis og James 'fælles angreb etablerede Lakers engang en tocifret føring. Derefter førte han holdet til at starte en offensiv vanvid, såsom en søjle, der understøttede holdets lovovertrædelse og forsvar, og endelig lykkedes at vinde spillet. Dagens Leonard tog Los Angeles Clippers trøje på for at imødekomme Mavericks udfordring. Leonard demonstrerede sin super personlige evne i både offensive og defensive ender i dette spil. Der er ingen træghed i hver af hans singler, hver dribling, pause og start er meget rimelig. Det virker ubehageligt, men har en vidunderlig rytme, foretager ingen ekstra bevægelser, er ikke bange for frontal konfrontation og er afhængig af intern kraft for at holde bolden igen og igen. Sendt til modstanderens kurv. Han satte sin egen rekord i pauseskårning i slutspillet. Han spillede imidlertid perfekt i pausen, og han var stadig ikke i stand til at stoppe nederlaget. Doncic fra Mavericks holdet fortsatte med at undertrykke ham, og holdets samarbejde vandt endelig spillet let. Simmons fra 76ers løb løbende ind i feltet og førte holdet til at tage føringen. Sammen med Harris 'præstation blev holdet direkte sendt til sejrpositionen. Simmons reagerede også på alles tvivl om ham med hans præstation i dette spil. Knicks vandt slutspillet for første gang i 8 år. Randall var i gennemsnit 24 + 10 + 6 pr. Spil og lavede mere end 41% tre-pegere. Dette er Knicks 'vigtigste kugleholdende kerne. Selv Trey Young, der klarede sig meget godt, blev undertrykt. Knicks lavede en stor vending og bundet den samlede score til 1-1. Morant of the Grizzlies mistede 47 point og 7 assists til Jazz som helhed og måtte tabe.

Selvom nederlaget var et strålende nederlag, satte Morant en ny rekord i holdets historie. Grizzlies var ikke optimistiske med hensyn til serien mod Jazz, men de gav deres modstandere et hoved i Salt Lake City og startede en god start. De vil kæmpe for Jazz igen i dag. Rand tog Grizzlies-NBA Trøjer på og førte holdet igen og igen. Han scorede 47 point, 4 rebounds og 7 assists i spillet, og den samlede værdi nåede 58 point. Han blev valgt til stjernen på dagen for "vejen til NBA-mesterskabet".

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg