Dallas Mavericks møder Kyrie Irving, som er mere moden
04 Jun

Dallas Mavericks møder Kyrie Irving, som er mere moden

Efter Dallas Mavericks besejrede Minnesota Timberwolves, så folk ud til at se en mere charmerende Kyrie Irving. Nu har Kyrie Irving gradvist mistet sin rebelske aura og er blevet mere ansvarlig. Hvad er årsagen til dette? Måske er det fordi Kyrie Irvings mentalitet har ændret sig, efter at han påtog sig rollen som far. Fra et andet perspektiv har folk en bedre forståelse af Kyrie Irvings natur og ved, at han er så ansvarlig, hver gang han tager en NBA Trøjer på.

Før var der mange, der ikke kunne forstå nogle af Kyrie Irvings underlige adfærd og mente, at denne spillers individualisme var for stærk. Indtil de virkelige rapporter om nogle ting i de sidste to år, syntes fans langsomt at forstå Kyrie Irvings følelse af socialt ansvar. I samfundet er flere mennesker outsidere, og de forstår ikke det egentlige formål med nogle institutioner og implementernes indvendige historie. Kyrie Irving tør stå frem og tale for social uretfærdighed. Han er ikke bange for det pres og den offentlige mening, som andre giver.

Nu er Kyrie Irving iført Dallas Mavericks trøje og står i NBA-finalen igen. Den 32-årige tror stadig på, at tiden vil vise sandheden af ​​alt. Da Kyrie Irving gik hen til Luka Dončić og krammede ham, helbredte deres smil for mange mennesker på den ujævne vej, idet de troede, at vedholdenhed ville betale sig. Når folk lærer Kyrie Irving bedre at kende, forstår de, at det, han viste før, ikke var arrogance, men modet til at udfordre autoritet.

Trøjer med varmt salg