Curry og Durant mødes igen på toppen
17 Nov

Curry og Durant mødes igen på toppen

I det seneste udvalg af det bedste fra øst og vest dominerer Durant østen, mens Curry fører vesten. På scoringslisten tog Durant førstepladsen efterfulgt af Curry. Durant, som har scoret 30+ i 7 kampe, er uden sidestykke. De er kendt som de bedste spillere i ligaen indtil videre. Og disse to spillere vil møde udfordringer ansigt til ansigt med deres holds NBA Trøjer i morgen.

For at vinde håbede Curry, at Durant ville komme, så de blev partnere. I løbet af de tre år vandt Durant mesterskabet og FMVP, men på holdet var fansene mere fast besluttede på Currys eksistens. Under indflydelse af kommerciel værdi og andre påvirkninger gik de to fra hinanden i 2019, hvilket er en frisk start for dem. I sæsonen 2019-20 var Durant ved at komme sig over sin skade, og Curry blev skadet. I sæsonen 2020-2021 vendte Durant tilbage, men igen på grund af en skade og tabte til sidst til Bucks. Denne sæson er Nets og Warriors ikke i fuld tilstand, og de tilpasser sig stadig langsomt til tilstanden, men dette har inspireret dem begges ansvar, og deres evner har nået sit højdepunkt igen.

Durant har skudt den højeste feltmålsprocent i sin karriere i denne sæson, og Curry har den bedste defensive effektivitet i sin karriere. Selvom de er veteraner fra deres respektive hold, forbedrer de sig stadig. Selvfølgelig kommer dette fra deres utrættelige indsats og praksis. På grund af deres talent og hårde arbejde mødtes disse to sjældne talenter igen. Denne gang har Durant, iført en Brooklyn Nets trøje, og Curry, iført en Golden State Warriors trøje, en sjælden rivalisering.

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg