Boston Celtics går videre til NBA-finalerne med en 4-0-sejr over Indiana Pacers
28 May

Boston Celtics går videre til NBA-finalerne med en 4-0-sejr over Indiana Pacers

Indiana Pacers formåede i sidste ende ikke at vinde en kamp og tabte i fjerde kvartal. Boston Celtics besejrede Indiana Pacers 4-0 i Eastern Conference-finalen uden at give deres modstandere nogen chance for at angribe. Det er 23. gang, Boston Celtics når NBA-finalen, kun næst efter Los Angeles Lakers. Sidst Boston Celtics vandt mesterskabet var i 2008, og de gik videre til finalen to gange, men det lykkedes ikke at vinde mesterskabet.

Boston Celtics har præsteret meget stabilt i denne sæson, både i den ordinære sæson og i slutspillet. I NBA-historien har denne Boston Celtics trøje vundet flest mesterskabsudmærkelser, og holdet har ofte dyrket fremragende talenter i en æra. Efter to år gik Boston Celtics igen til finalen, og de fleste af spillerne deltog i det opgør. Sammenlignet med 2022-opstillingen har Boston Celtics en bedre opstilling i denne sæson, og spillernes styrke er steget meget.

At dømme ud fra de tre runder i slutspillet er Boston Celtics det hurtigste hold i ligaen til at gå videre til finalen. De afgjorde alle vinderen i fem kampe. Boston Celtics opretholder i øjeblikket en komplet lineup af spillere, og de minder altid hinanden om, hvad de skal være opmærksomme på på banen, når de skal tage deres NBA Trøjer på for at konkurrere. Succes er uadskillelig fra detaljerne ved hvert trin, og Boston Celtics er sikre på at vinde mesterskabet i denne sæson.

Trøjer med varmt salg