76'ere i problemer
11 May

76'ere i problemer

Efter at Harden kom til Philadelphia, gjorde den træge præstation 76ers' oprykningsudsigter til ikke at være optimistiske i en periode, eller endda til at bestå første runde. Men over for Raptors uden superstjerner stoler 76'erne stadig på det. Endnu bedre præstation og jævn fremgang til Eastern Conference-semifinalerne! I de første fire kampe med Østens nr. 1 Heat, kæmpede de to sider uafgjort 2-2, og kampen gik ind i den afgørende femte Tianwangshan-kamp. Miami Heat vendte tilbage til Miami og genvandt stilen som divisionsmesteren. Til sidst var 76'erne blodbadede med et kæmpe overtag på 35 point, og de bragte sig foran med at få seriens matchpoint, hvilket også satte 76'erne i en desperat situation.

I det afgørende femte spil blev Rivers målrettet af Spoelstra med hensyn til teknisk og taktisk spil, hvilket var årsagen til 76ers' rout. Heat gjorde endda Embiid ude af stand til at udøve sin indre dominans, hvilket forstyrrede indsættelsen af ​​76'erne. Mange spillere klarede sig dårligt. Det kan tydeligt ses, at spillere iført Miami Heat trøje styrede spillet, mens 76'erne på den anden side havde kontrol. Holdet kunne ikke finde et gennembrud.

Hardens dårlige præstationer i nøglespil er den vigtigste grund til, at 76'erne ikke er optimistiske. Selv i Rockets-periodens højeste tilstand kunne Harden ikke bære holdet til at vinde i kampen på liv og død. Iført en Philadelphia 76ers trøje og gerne vil hjælpe holdet videre, men når den fysiske tilstand ikke er så god som før, og skudtilliden også er stærkt nedsat, er det naturligvis meget uklogt at sætte håb på Harden. Træd et skridt tilbage, selvom Harden kan spille blændende data i et enkelt spil som det sidste spil, er hans nuværende evner ikke nok til at støtte ham i to på hinanden følgende kampe på liv og død for at blive holdets frelser!

Comments
Write Comment
Trøjer med varmt salg